Pasibaigęs. 05-26 17:20
LKL
Žalgiris
88
7bet-Lietkabelis
79
Pasibaigęs. 05-26 18:00
Eurolyga
Olympiacos
87
Fenerbahce
84
Pasibaigęs. 05-26 21:00
Eurolyga
Real Madrid
80
Panathinaikos
95
Pasibaigęs. 05-27 18:50
LKL
Rytas
86
Wolves
78
Pasibaigęs. 05-30 18:50
LKL
Wolves
97
Rytas
86
Pasibaigęs. Vakar 17:20
LKL
Rytas
92
Wolves
86

Skandalingą kovą prisiminęs S.Maslobojevas sulaukė ironiškos D.Abenos šypsenos: „Jo kūnas tikriausiai stiklinis“

2024.05.17 15:45
Sergejus Maslobojevas ir Donegi Abena | „Stop“ kadras

Sergejus Maslobojevas ir Donegi Abena | „Stop“ kadras

 Birželio 8-ą dieną Roterdame (Nyderlandai) įvyks „Glory“ organizacijos kovos menų turnyras, kurio metu aštuoni pussunkio svorio kategorijos kovotojai susikaus dėl „Grand Prix“ turnyro nugalėtojo titulo.

Penktadienį po burtų traukimo ceremonijos tapo aišku, kad Sergejus Maslobojevas (38-6, 23 nokautai) ketvirtfinalyje susitiks su rumunu Bogdanu Stoica (58-14, 40 nokautų). Rumunas pažymėjo, kad dar prieš turnyrą labiausiai troško susikauti su S.Maslobojevu arba Bahramu Rajabzadehu, todėl, sulaukęs lietuvio iššūkio, nedvejojo.

S.Maslobojevas „Glory“ organizacijoje nekovojo nuo 2023 m. vasario 11 d., kai medikams sustabdžius kovą dėl lietuvio kojoje atsivėrusios žaizdos, jis prarado čempiono titulą Donegi Abenai. Vėliau D.Abena diržą prarado Tarikui Khbabezui.

„Aš niekada nesakiau, kad jie (Abena ir Khbabezas – aut. past.) nėra tikri kovotojai. Sakiau tik tiek, kad nugalėjau juos abu, o paskutinėje kovoje su Abena aš nepralaimėjau. Žinote, kas tą kovą laimėjo? Kažkoks storulis, pasivadinęs gydytoju. Nežinau, kas jis toks buvo. Titulinėje kovoje atimti pergalę iš čempiono dėl prakirstos kojos nėra rimta. Niekur tokių dalykų nebūna. Nesutinku su tuo, kad nesu čempionas. Koviausi su geriausiais ir juos nugalėjau, todėl manau, kad su geriausias šitoje svorio kategorijoje“, - sakė S.Maslobojevas, į kurio pasisakymus D.Abena reagavo su šypsena.

Tuomet progą pasisakyti gavo D.Abena: „Jis gali kalbėti, ką nori. Tai neturi jokios reikšmės. Jo kūnas tikriausiai yra stiklinis ar pan.“.

D.Abena taip pat pasisakė apie paties skandalingą pralaimėjimą T.Khbabezui.

„Žinau, kad su juo galime susitikti turnyro pusfinalyje ir jau nekantrauju sulaukti progos revanšui. Šį kartą reikės jį „paguldyti“ stipresniais smūgiais bei pasirūpinti, kad jo treneriai kovos metu neitų į ringą ir nesuteiktų jam 1-2 min. poilsio“, - rėžė D.Abena.

D.Abena ir S.Maslobojevas galėtų susitikti nebent šio turnyro finale.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų